Republic of Malaysia | International Campaigns Resources

Lanun Pemalas

Batu Putih hilang mereka gaduh?..

Sebab penting ialah : Orang kampung Melayu tak tulis. 2 nya, sebab buku sejarah di hilang kan.

Nak mengaku balik hak dia?..malaysia bukan atlantis…mungkin sama..macam subang airport tower yang hilang tu..mana sejarah dia abah?..entah lah nak hoii..dah tak da dah..mana sungai yang ada besi tu bah? entah lah nak oii..dah jadi tunnel besi dah..

Ko rang Tak paham cerita atlantis ke? cerita sejarah mereka pun dituliskan oleh hantu. maka ada lah Atlantis. kalau si Nina baca ni, dia tahu lah siapa Atlantis tu.

Yang penting SEBAB nya ada yang MALAS. Besok pergi lah apeeal..bawak Bapak bapak dari Jakarta tu..banyak sejarah asalkamu ada kat sana..TAK LAKU ke? memang ngap lah kamu LOL!!!..Sebab: nenek kamu tak pernah menulis/kena telanjang di jauhkan ke kampung Muar/di suruh tinggalkan kampung Johor Lama/Sebab..kita tak menulis/Tak tulis sejarah mitos fakta/hanya mengharapkan orang bukan bangsa sendiri tulis sejarah kita/Sebab Sesiapa pun boleh menang jika semua fakta direkodkan/Samada sejarah mitos atau jenaka/Sebab : anda ditertawakan di mata dunia Sebab: Anda tak Menulis Sebab: Anda tak tau siapa simpan rekod asal Sebab: Anda tak mintak dari orang yang ada rekod/sebab anda pandang remeh orang yang ada rekod asal/sebab anda ingat anda pintar tak mau dengar cakap orang tua/sebab ada hantu yang ambil rekod Johor Lama/sebab mereka simpan rekod tu/sebab anda masih boleh appeal/sebab anda letak pisau di leher orang sebelum orang lain bercakap/sebab..Rekod semua ada pada dia/sebab mereka memiliki seluruh Kepulauan Riau/sebab anak anda tak TULIS/sebab tak pacak tiang/sebab Harta Pusaka akan habis/Sebab anda tak jelajah cari asal usul anda.

Tanya orang Tua tu..kenapa dia belah dari (*) ? sebab dia Fed up. Sebab dia tau banyak cerita. Aku nak retire cepat. aku nak tulis banyak cerita dongeng. at least ada rekod bila kalian gaduh 500 tahun lagi. aku nak kahwin banyak2. pacak tiang. at least anak aku boleh claim tanah kubur aku tu hak mereka..EH KORANG TAK SADOR LAGI KERRR<. Done.

Wkipedia..? Mana contribusi korang? mana rekod kau orang? NGOKKK..belajo lah sikit. cepat sikit tua tu. tak ke mana kareer kamu tu..kalo tak nulis..Add to Technorati Favorites

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: